0
0,00 Ft
A kosár üres!
Termék frissítés
megrendelés

Versenyszabályzat

A Szondi György emléktúra a Szent Jakab Zarándok Egyesület által szervezett teljesítménytúra. A verseny 4 távon zajlik (110 km, 87 km, 43 km, 24 km). Részletek

A rajt és a cél egyaránt a Nógrádon lesz.

A rendezvényen bárki részt vehet, aki a honlapon előnevez vagy aki az indítási helyen a részvételi szándékát bejelenti és a nevezési díjat befizeti.
A rendezvényen mindenki saját felelősségére indul, ezért a rendezőségtől kártérítés semmilyen címen nem igényelhető!

A rendezvény útvonalán ellenőrzőpontok vannak, amelyek érintését az igazolófüzet hátlapján a pontőrök bélyegzéssel igazolják, vagy chipes időmérés esetén, a rendszerben eltárolt idő igazol. Az útvonalon a megadott ellenőrzőpontokon kívül bárhol előfordulhatnak előre be nem jelentett ellenőrzőpontok is, amelyek érintése szintén kötelező! A teljesítést akkor fogadjuk el, ha az igazolófüzetben és/vagy az időmérő rendszerben az összes ellenőrzőpont (és az esetleges titkos ellenőrzőpontok) igazolása sorrendben megtörténik, illetve a résztvevő a meghatározott szintidőn belül beér a célban.
Minden résztvevő, aki az előírt szintidőn belül teljesíti a távot, megkapja a teljesítménytúra jelvényét és oklevelét.

Ha résztvevők közül valaki úgy határoz, hogy a túrát megszakítja, kérjük, hogy ezt lehetőleg a legközelebbi ellenőrzőponton tegye, és jelentse be a pontőrnek a név és rajtszám közlésével! Ha például sérülés esetén valaki a következő ellenőrzőpontig sem tudna elmenni, kérjük, hogy az itineren található rendezői telefonszámon értesítse a szervezőket!

Kizárható a versenyből és a teljesítménytúrából az a résztvevő aki:
ellenőrzőpontot kihagy, nem a megadott útvonalon halad, bármilyen szállítóeszközt igénybe vesz, rendezvényen kívüli személy kíséretét igénybe vesz, kicsúszik a szintidőből, nem nyújt segítséget veszélyhelyzetben, szemetel, a természeti vagy épített környezetben kárt tesz, sértegeti, inzultálja a rendezőket, résztvevőket vagy az önkéntes segítőket, a kiírás bármely pontját megszegi.

A szervezők különösen indokolt esetben módosíthatják a rendezvény idejét vagy dönthetnek annak törléséről.

A versenyen a résztvevőkről fényképek, videó-felvételek készülhetnek, ezek szerzői jogát a rendezők birtokolják, azt szabadon felhasználhatják.